Silver Lodge

”En magisk plats”

Högt över Hornavan med kalfjället som närmsta granne vakar Silver Lodge över Arjeplog.
Under januari till och med mars är Lodgen uppbokad exklusivt för VIP gäster. Resterande del av året finns Lodgen tillgänglig för sällskap som vill njuta av mat lagad på kärlek, boende byggt på passion och en omgivning som för alltid kommer finnas med i ert hjärta.

Restaurangen

Kom upp till oss på fjället och njut av god mat i en exklusiv och intim miljö. Från restaurangen vid Galtispoudas topp har du en magnifik utsikt över Arjeplogs många sjöar och den djupa Hornavan.
I den knuttimmrade restaurangen kan ni avnjuta maten tillsammans med utvalda viner från vår egen vinkällare. Efter måltiden kan ni dricka en god whisky eller drink intill den öppna spisen i vår trevliga pub.

Skäm bort dina sinnen

På Silver Lodge finns relaxavdelningen tillgänglig för våra gäster. Här finns bastu och jacuzzi och tid för att slappna av i en lyxig miljö.

Ski in – ski out

Ett stenkast ifrån Silver Lodge finns skidanläggningen Galtis, som ligger på fjället Galtispuoda. Stora delar av Galtispuoda är naturreservat. Fjällets topp ligger på en höjd av 800 m.öh, skidanläggningen har 7100 meter pist och största fallhöjden är 275 meter. Silver Lodge har ski in-ski out läge till Galtis.

Våra rum

Med sina 31 dubbelrum och 1 enkelrum samt tre stycken tillhörande villor utgör Lodgen den perfekta platsen för konferens eller utbildningsplats för er som vill uppleva naturen och tystnaden på nära håll.

Under januari till och med mars är Lodgen uppbokad. Silverlodge tar under vår, sommar och höst emot grupper och vänder sig till dig som söker det exklusiva boendet, konferensen eller middagsbjudningen.

Hotellrummen

Silver Lodge har 31 dubbelrum och ett enkelrum. Hälften av hotellrummen har en fantastisk utsikt över fjällvärden. Hotellrummen har en fräsch standard och alla de bekvämligheter som behövs efter en skidtur i galtisbacken.

 

Villa

Villorna är perfekta att hyra i samband med bokning av hotellet för större grupper.
Vi har tre moderna villor med kök, kyl, frys, bastu, wc, dusch och kamin. De stora panoramafönsterna blickar ut över bergen och sjöarna.

  • Stora villorna har 5 rum varav 2 dubbelrum och 3 enkelrum, totalt 7 bäddar.
  • Lilla villan har 3 rum varav 1 dubbelrum och 2 enkelrum, totalt 4 bäddar, i denna villa finns även tvättrum.

Silver Lodge

3 + 14 =

SKICKA EN FÖRFRÅGAN TILL

SILVER LODGE

Galtispouda

Telefon: +46 (0)961 315 00
E-post: info@silverresort.se