Silver Lodge

”En magisk plats”

Endast 15 minuters bilfärd från Arjeplog, med magnifik utsikt över fjällvärlden och Arjeplogs tusentals sjöar tronar Silver Lodge på fjället Galtispuoda. Med sina 30 rum och tre fristående villor utgör Silver Lodge den perfekta platsen för konferens eller utbildningsplats för er som vill uppleva naturen och tystnaden på nära håll.

Under perioden januari till mars är Silver Lodge abonnerat. Under resterande del av året tar vi emot grupper på förfrågan och vänder oss till dig som söker det exklusiva boendet, konferensen eller middagsbjudningen.

Restaurangen

Njut av god mat i en exklusiv och intim miljö. Från restaurangen vid Galtispoudas topp har du en magnifik utsikt över Arjeplogs många sjöar och den djupa Hornavan.

Öppet för grupper och förbokade evenemang. Våra välkomponerade menyer erbjuder det där lilla extra, och varierar med årstiderna.

Skäm bort dina sinnen

På Silver Lodge finns relaxavdelningen tillgänglig för våra gäster. Här finns bastu och jacuzzi samt tid för att slappna av i en lyxig miljö.

Ski in – ski out

Ett stenkast ifrån Silver Lodge finns skidanläggningen Galtis, som ligger på fjället Galtispuoda. Stora delar av Galtispuoda är naturreservat. Fjällets topp ligger på en höjd av 800 m.öh, skidanläggningen har 7100 meter pist och största fallhöjden är 275 meter. Silver Lodge har ski in-ski out läge till Galtis.

Våra rum

Hotellrummen

Silver Lodge erbjuder 29 dubbelrum och ett enkelrum. Hälften av hotellrummen har en fantastisk utsikt över fjällvärlden. Hotellrummen har en fräsch standard och alla de bekvämligheter som behövs efter en skidtur i galtisbacken.

Villa

Våra tre fristående villor ligger i anslutning till hotellbyggnaden och passar utmärkt för det mindre sällskapet eller som komplement till rummen på hotellet vid bokning av större grupper.
Villorna har fullt utrustade kök, bastu, wc, dusch och kamin. De stora panoramafönsterna erbjuder milsvid utsikt över bergen och sjöarna.

  • Stora villorna har 5 rum varav 2 dubbelrum och 3 enkelrum, totalt 7 bäddar.
  • Lilla villan har 3 rum varav 1 dubbelrum och 2 enkelrum, totalt 4 bäddar, i denna villa finns även tvättrum.

Silver Lodge

5 + 15 =

SKICKA EN FÖRFRÅGAN TILL

SILVER LODGE

Galtispouda

Telefon: +46 (0)961 315 00
E-post: info@silverresort.se