Silver Lodge

”En magisk plats”

Med magnifik utsikt över fjällvärlden och Arjeplogs tusentals sjöar tronar Silver Lodge på fjället Galtispuoda. Med sina 30 rum och tre fristående villor utgör Silver Lodge den perfekta platsen för konferens eller utbildningsplats för er som vill uppleva naturen och tystnaden på nära håll.

Under perioden januari till mars är Silver Lodge abonnerat. Under resterande del av året tar vi emot grupper på förfrågan och vänder oss till dig som söker det exklusiva boendet, konferensen eller middagsbjudningen.

Restaurangen

Njut av god mat i en exklusiv och intim miljö. Från restaurangen vid Galtispoudas topp har du en magnifik utsikt över Arjeplogs många sjöar och den djupa Hornavan.

Öppet för grupper och förbokade evenemang. Våra välkomponerade menyer erbjuder det där lilla extra, och varierar med årstiderna.

Gastronomiskt vildmarksäventyr

I samarbete med Mathias Dahlgren får du under ett par dagar följa den samiska livsstilen med allt från renhållning till natursköna upplevelser. Här väntar en kulinarisk resa där renen tillsammans med säsongens bästa råvaror står i fokus.

Njut av gastronomiska smaker med lunch bland renar på fjället och en efterföljande middag på förstklassiga Silver Lodge på Galtispuodafjället där du även spenderar natten.

Ski in – ski out

Ett stenkast ifrån Silver Lodge finns skidanläggningen Galtis, som ligger på fjället Galtispuoda. Stora delar av Galtispuoda är naturreservat. Fjällets topp ligger på en höjd av 800 m.öh, skidanläggningen har 7100 meter pist och största fallhöjden är 275 meter. Silver Lodge har ski in-ski out läge till Galtis.

Våra rum

Hotellrummen

Silver Lodge erbjuder 29 dubbelrum och ett enkelrum. Merparten av hotellrummen har en fantastisk utsikt över fjällvärlden. Hotellrummen har en fräsch standard och alla de bekvämligheter som behövs efter en skidtur i galtisbacken.

Villa

Våra tre fristående villor ligger i anslutning till hotellbyggnaden och passar utmärkt för det mindre sällskapet eller som komplement till rummen på hotellet vid bokning av större grupper. Här bor du bekvämt med milsvid utsikt över bergen och sjöarna.

  • Stora villorna har fem rum varav två dubbelrum och tre enkelrum, totalt sju bäddar
  • Lilla villan har tre rum varav 2 dubbelrum och två enkelrum, totalt fyra bäddar. I denna villa finns även tvättmaskin
  • Alla villor har fullt utrustade kök, bastu, wc, dusch och kamin

Silver Lodge

9 + 3 =

SKICKA EN FÖRFRÅGAN TILL

SILVER LODGE

Galtispouda

Telefon: +46 (0)961 315 00
E-post: info@silverresort.se