Silverhatten

ÖPPETTIDER

Silverhatten är öppet, för bokning vänligen ring 0961 31500 eller maila oss på silverhatten@silverresort.se

”Ett hotell – en egen värld”

Hotell Silverhatten har sedan början av 70-talet varit det självklara valet för den internationella biltestindustrin. Hotellet har utvecklats och blivit större med åren. Idag har hotellet 188 hotellrum och är fortfarande en internationell mötesplats under vinterhalvåret.

Restaurangen

Silverhatten är Arjeplogs största hotell och här kan du njuta av en drink i baren och kanske umgås och träffa människor från världens alla hörn. Vårt kök serverar en fin internationell meny, samt fantastiska norrländska specialiteter för att tillfredställa allas smaklökar.
Restaurangen öppnar Lördag den 23/11. Vi serverar pubmeny varje dag 17 -22, välkomna

 

Relax

Efter ett hårt träningspass kan du ta ett bubbelbad i den varma jacuzzin, ett snödopp och sen rusa in och bli varm igen i bastun. Efter en stund i relaxavdelningen sitter det fint med en bit mat, antingen från den enklare pubmenyn eller om du är sugen på en finare middag i vår a lá carte restaurang.

 

Partysugen?

Vill du inte avsluta kvällen ännu så har vi underhållning lördagskvällar hela vintersäsongen, med trubadurer, shower och disco så det är bara att ta på dansskorna och fortsätta, natten är lång!

Våra rum

Här finner ni enkel- eller dubbelrum, lägenhet med pentry eller rymliga minisviter. Hotellet är högt beläget och med fantastisk utsikt över Hornavan från de flesta rummen. Hotellet har byggts ut och renoverats ett flertal gånger under de senaste åren. Med den rymliga restaurangen, fri tillgång till internet, parkering både med och utan elstolpe, SPA-avdelningen med gym och generösa konferensutrymmen är det ingen slump att Silverhatten är favorithotellet för många utländska biltestare.

Enkelrum

Vi har 49 stycken enkelrum på Silverhatten. Rummen är fullutrustade med kabel TV, bredband, telefon och minibar. Det finns enkelrum med både sängar som är 80cm breda och 120 cm breda.

Dubbelrum

Vi har 139 stycken fräscha dubbelrum på Silverhatten, 6 stycken med pentry. Rummen är fullutrustade med kabel TV, bredband, telefon och minibar.

Minisvit

Vi har 5 rymliga minisviter med härlig utsikt, Vissa minisviter har balkong. Se rummet i 360° (Kräver Flash Player)

2 + 5 =

Silverhatten