Silverhatten

”Ett hotell – en egen värld”

Hotell Silverhatten har sedan början av 70-talet varit det självklara valet för den internationella biltestindustrin. Hotellet har utvecklats och blivit större med åren. Idag har hotellet 182 hotellrum och är fortfarande en internationell mötesplats under vinterhalvåret.

Relaxavdelning

Efter ett hårt träningspass kan du ta ett bubbelbad i den varma jacuzzin, ett dopp i snön och sen rusa in och bli varm igen i bastun. Här finns både torrbastu och ångbastu inne samt en vedeldad bastu utomhus.

 

Våra rum

Här finner ni enkel- och dubbelrum, superiorrum och rymliga minisviter. Hotellet är högt beläget med fantastisk utsikt över sjön Hornavan från de flesta rummen. Hotellet har byggts ut och renoverats ett flertal gånger under de senaste åren. Med den rymliga restaurangen, fri tillgång till internet, parkering både med och utan elstolpe, relaxavdelning med gym och generösa konferensutrymmen är det ingen slump att Silverhatten är favorithotellet för många besökare på orten.

Dubbelrum

Vi har 142 fräscha dubbelrum på Silverhatten, varav två med pentry. Här finns rum med dubbelsäng och enkelsängar. Rummen är utrustade med kabel TV och bredband.

Enkelrum

Vi har 36 enkelrum på Silverhatten. Rummen är utrustade med kabel TV och bredband. Det finns enkelrum med sängar som är 80 cm eller 120 cm breda.

Superiorrum

Vi har 30 nyrenoverade superiorrum med bekväma dubbelsängar. Här finns kabel TV, minibar och egen kaffemaskin.

Minisvit

Vi har fyra rymliga minisviter med härlig utsikt över skog och fjäll. Vissa minisviter har balkong.

10 + 14 =

Silverhatten