GASTRONOMIPAKETET SKOGENS LÄCKERHETER

Söker ni nya smakupplevelser från vår vackra natur i norr?

BOKA GASTRONOMIPAKETET 16 – 18 JULI

I samarbete med Idunn Wine – Vinupplevelser från djupet av de norrländska skogarna och A-Event Arjeplog – Guidar dig till ett oförglömligt äventyr i Arjeplog.

I vårt härliga gastronomipaket får ni en smakresa redan från start. Anländ till Kraja fredag eftermiddag och infinn lugnet innan vinprovningen med enorm smakrikedom och fin balans i syran av de vilda blåbären och lingonen från våra norrländska skogar i smakkombination men en härlig 4-rättersmiddag i Krajas sjönära restaurang. Sov sedan gott i ert dubbelrum med sjöutsikt över Arjeplogs kyrka.

Dag två finns tid till att upptäcka Arjeplogs omgivning, varför inte bestiga en bergstopp eller vandra runt Vaukaströmmarna. Under eftermiddagen bjuds ni på ett kulinariskt äventyr. The Edible Country – förvandlar din omgivning till en naturnära restaurang. Ni får vistas i skogen och leta efter ätliga växter, fiska er egen fisk och tillaga sedan er läckra måltid på egen hand.

I paketet ingår:

Två hotellnätter med sjöutsikt över Arjeplogs kyrka
Två frukostar
Vinprovning tillsammans med Idunn Wine
(alkoholfria alternativ finns tillgängliga)
En 4-rätters middag i Krajas sjönära restaurang
En naturnära middag – The Edible Country tillsammans med A-Event

Erbjudandet gäller fredag – söndag 16 – 18 juli 2021

Pris från: 2549:- per person

Boka via vår hemsida eller skicka ett mail till kraja@silverresort.se. Ange namn, adress, telefonnummer och e-post.
Boka nu, begränsat antal platser.

Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

 

Allra viktigaste för oss är alla våra gästers säkerhet och hälsa. Vi följer därmed utvecklingen vid covid-19 och handlar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt. På vår hemsida kan ni läsa mer om vårt säkerhetsarbete som uppdateras löpande.

 

Vinprovning

Kraja Restaurang

Edible Country

Skicka en bokningsförfrågan eller fundering till oss här

9 + 5 =