Vyer.
smakupplevelser.
Genuina råvaror.

— Välkommen till bords

Med storslagen panoramautsikt över Arjeplog och Hornavan, hälsar vi dig välkommen till vardag och fest! Vårt kök serverar en fin internationell meny, samt fantastiska norrländska specialiteter för att tillfredställa alla våra olika gäster.

Lunchmeny

Måndag – Lördag 11.00 – 14.00
Varmrätt, salladsbuffé,  vegetariskt alternativ,
bröd, dryck och kaffe 98kr

V.50

Måndag
Fläskkarré med gräddsås och rårörda lingon
Vegetariskt alternativ

Tisdag
Biff a la Lindström med skysås och potatis.
Vegetariskt alternativ

Onsdag
Veckans färska fisk serverad med sås och potatis
Vegetariskt alternativ

Torsdag
Rimmad fläskbog med
pepparrotsgräddsås och rotmos
Vegetariskt alternativ

Fredag
Helstekt fläskkotlett med sås och potatis
Veckans soppa
Vegetariskt alternativ

Lördag
Porterstek med rödvinssky och potatis
Vegetariskt alternativ

— A la carté och pub

I Silverhattens restaurang strävar vi efter att uppnå vår kulinariska filosofi som bygger på smaker av lokala produkter som kan berikas med vin. Kocken Wojtek Łatyszkiewicz och hans team skapar på sitt konstnärliga sätt smakupplevelser med en känsla för de genuina produkterna. Sommelier Kamila Dzierżawska har matchat den perfekta vinerna med de olika rätterna.

Puben är öppen på Silverhatten
Vi serverar en mindre pub & a la carté meny.  Öppet varje dag 18:00 – 23:00