Vyer.
smakupplevelser.
Genuina råvaror.

— Välkommen till bords

Med storslagen panoramautsikt över Arjeplog och Hornavan, hälsar vi dig välkommen till vardag och fest! Vårt kök serverar en fin internationell meny, samt fantastiska norrländska specialiteter för att tillfredställa alla våra olika gäster.
Restaurangen öppnar ikväll klockan 19:00

måndag – lördag                         19.00 – 23.00
söndagar                                     18.00 – 22.00

SILVERHATTEN LUNCHMENY

Måndag – Lördag 11.00 – 14.00 Varmrätt, salladsbuffé, vegetarisk alternativ, bröd, dryck och kaffe 98kr

v.8
Måndag
Köttbullar med gräddsås och rårörda lingon.

Tisdag
Schnitzel med rödvinssås och potatis

Onsdag
Veckans färska fisk serveras med sås och potatis

Torsdag
Gulasch med kokt potatis och saltgurka

Fredag
Pannbiff med löksås och potatis

Lördag
Curry & äpple gryta med Kyckling, serveras med ris

Söndag
Lunch serveras på Kraja

— A la carté och pub

I Silverhattens restaurang strävar vi efter att uppnå vår kulinariska filosofi som bygger på smaker av lokala produkter som kan berikas med vin. Kocken Wojtek Łatyszkiewicz och hans team skapar på sitt konstnärliga sätt smakupplevelser med en känsla för de genuina produkterna.
Restaurangen är öppen varje dag