Rutiner och hantering kring Covid-19

Våra gästers och medarbetares säkerhet är av högsta prioritet. Silver Resort följer noggrant myndigheternas rekommendationer och riktlinjer vad gäller insatser för att minska spridningen av Covid-19. Här hittar du mer information om våra stärkta rutiner för säkerhet och hygien på våra anläggningar.

I dessa tider fokuserar vi extra mycket på att:

  • vara noggrann med handhygienen och regelbundet tvätta händerna
  • tillhandahålla handsprit i alla allmänna utrymmen
  • rengöra och desinficera ytor som ofta berörs, t.ex. handtag, knappar och kortterminaler
  • hålla ett säkert avstånd mellan varandra
  • informera både medarbetare och gäster om hur vi tillsammans kan hjälpas åt att förebygga smittspridning

Vi fokuserar särskilt på tydliga rutiner kring utökad rengöring av allmänna utrymmen med många kontaktytor, t.ex. offentliga toaletter, reception och restaurang.

Där det är möjligt finns separat ingång och utgång. Informationsmaterial med riktlinjer kring handhygien och social distansering finns tillgängligt, såväl som skyltning för att indikera avstånd och hjälpa till att minimera trängsel.

All personal använder sig av ansiktsmask och handskar där det krävs för att säkerställa en trygg miljö för såväl gäster som medarbetare.

Vi har som ambition att effektivisera incheckningen för att se till att gäster inte spenderar längre tid än nödvändigt vid receptionen. En plexiglasskiva finns på plats i receptionen som extra skydd. Nyckelkort och nycklar desinficeras efter varje vistelse.

I ditt rum eller din stuga ska du kunna känna dig trygg med att vi grundligt rengör kontaktytor som till exempel handtag, knappar och fjärrkontroller. Rummet/stugan städas och desinficeras alltid noggrant mellan varje vistelse.

Om du föredrar att inte få ditt rum eller din stuga städad dagligen för att säkerställa att ingen annan än du själv varit i rummet under vistelsen får du gärna meddela oss, så ser vi till att respektera din önskan.

För närvarande serverar vi frukost och lunch på buffé som vanligt. Det finns personal på plats som också kan hjälpa till att servera. Öppningstiderna utökas för att ge alla gäster en möjlighet att undvika den värsta rushen. Det är också möjligt att hämta take away.

En värd i restaurangen visar gäster till sitt bord. Restaurangen möbleras med säkra avstånd mellan varje sällskap.

Utöver generella rekommendationer och rutiner är vi på Silver Resort redo att hjälpa våra kunder om det finns specifika krav som behöver uppfyllas som en följd av Covid-19. Tveka inte att ta kontakt med oss om du har några funderingar.