Rutiner och hantering kring Covid-19

Våra gästers och medarbetares säkerhet är av högsta prioritet. Silver Resort följer noggrant myndigheternas rekommendationer och riktlinjer vad gäller insatser för att minska spridningen av Covid-19. Här hittar du mer information om våra stärkta rutiner för säkerhet och hygien på våra anläggningar.

I dessa tider fokuserar vi extra mycket på att:

  • vara noggrann med handhygienen och regelbundet tvätta händerna
  • tillhandahålla handsprit i alla allmänna utrymmen
  • rengöra och desinficera ytor som ofta berörs, t.ex. handtag, knappar och kortterminaler
  • hålla ett säkert avstånd mellan varandra
  • informera både medarbetare och gäster om hur vi tillsammans kan hjälpas åt att förebygga smittspridning

Vi fokuserar särskilt på tydliga rutiner kring utökad rengöring av allmänna utrymmen med många kontaktytor, t.ex. offentliga toaletter, reception och restaurang. All städpersonal använder sig av ansiktsmask och handskar i arbetet.

I ditt rum eller din stuga ska du kunna känna dig trygg med att vi grundligt rengör kontaktytor som till exempel handtag, knappar och fjärrkontroller. Även nyckelkort och nycklar desinficeras efter varje vistelse.

För närvarande har vi valt att förbereda frukostpåsar mot förbeställning istället för att duka upp en frukostbuffé. I restaurangen dukar vi vartannat bord för att hjälpa till att hålla de rekommenderade avstånden.

Utöver generella rekommendationer och rutiner är vi på Silver Resort redo att hjälpa våra kunder om det finns specifika krav som behöver uppfyllas som en följd av Covid-19.