Bekvämlighet.
Lyx.
Karaktär.

IGLOOTEL

Glöm bort vardagen i en magisk värld gjord av snö och is, varma färger och en omfamnande tystnad i denna annorlunda upplevelse. Välkommen till Iglootel.

SILVERHATTEN

Välkommen till Silver Resorts största hotell som ligger på Öberget med utsikt över hela Arjeplogs samhälle. Silverhatten erbjuder vackra vyer, stort utbud i restaurangen och en stor härlig relaxavdelning där ni kan slappna av. Silverhatten är främst öppet under vinterhalvåret för biltestare. Vi öppnar även upp hotellet vid speciella arrangemang och storhelger.

KRAJA

Denna fantastiskt mysiga udde ligger vid sjön Sälla och har förutom hotell även camping och stugor.
Hotellet ligger vid sjökanten och erbjuder för de boende vacker sjöutsikt. Hotellets gamla del har en riktigt härligt rustik känsla.
Kraja är öppet året om såväl hotell som camping.

SILVER LODGE

Välkommen till vårt kära och exklusiva hotell Silver Lodge. Lodgen ligger nästan på toppen av berget Galtispuoda och blickar ut över Arjeplogs fjällvärld. Under Januari – Mars är Lodgen uthyrd. Övrig tid på året kan du boka hela hotellet för dig själv och din grupp! Silverlodge är perfekt för konferens, bröllop, event och andra gruppbokningar.

SILVERWOLF & SILVEREAGLE

Silver Wolf och Silver Eagle är Silver Resorts mindre hotell. Dessa är ett perfekt alternativ för dig som föredrar att hyra ett eget hus för ditt sällskap.

14 + 13 =