Upplevelser.
Adrenalin.
Utmaning.

Vinter

Vintern är gnistrande vacker i Arjeplog och också högsäsong. Det gör det möjligt för oss att erbjuda många aktiviteter. Skoter och körning på is är två självklara val men långt ifrån allt vad vi kan erbjuda.

VÅR / HÖST

Våren är en mycket speciell tid i Arjeplog. Vi kallar denna period för den 5:e årstiden. Snön täcker forfarande marken till stora delar men solen värmer. Detta är en perfekt tid för skoterupplevelser.
Arjeplog har redan fantastiskt vackra vyer och vandringsleder, på hösten förvandlas dessa likt färgsprakande målningar. Därför är hösten en underbar tid att ta sig ut i naturen. Hösten erbjuder också varierad jakt på stora ytor.

Sommar

Arjeplog under sommaren är en lugn period. En tid för att slappna av och verkligen njuta av naturen. Arjeplog har många vandringsleder och enorma vidder att utforska. Tusentals sjöar och djupa skogar. För den friluftsintresserade är det en helt fantastisk kommun att uppleva. Och nu går solen aldrig ner…

UPPLEVELSEPAKET

ARCTIC CIRCLE RACE

Den 18 augusti går startskottet till Arctic Circle Race. 17km genom utmanade och varierad terräng. Tiden har blottlagt berggrunden på många ställen men dessa lättsprungna stenhällar varvas fläckvis med betydligt tyngre myrmark och avslutningsvis tät björkskog längst österut på sträckan.

FAMILJEVECKAN

I Juli 2017  Välkomnar vi er till natursköna Arjeplog. Plocka undan era smartphones och paddor för några dagar av riktigt kvalitétstid. Vi aktiviterar hela familjen och tar er ut på fjällvandring, fisketur, kanottur, bastuflotte, kojbyggen, vildmarkslekar och bara för att njuta en stund av den fria naturen vid lägerelden. Då barnen leker finns även möjlighet för föräldrarna att pyssla om sig själva i vår relax med spabehandlingar.
DETTA ÄR EN VECKA FÖR HELA FAMILJEN, VÄLKOMMEN.

SKOTERUPPLEVELSER

När det kommer till snöskoter kan vi anordna det mesta. Experience Arjeplog guidar er på korta och långa turer efter era önskemål. Ta en närmare titt på vårt stora utbud av skoterupplevelser.

 

Kontakta oss på Silver Resort för information & bokning

14 + 13 =

Vi på Silver Resort

Vi på Silver Resort