Upplevelser.
Adrenalin.
Utmaning.

Vinter

Vintern är gnistrande vacker i Arjeplog och också högsäsong för oss på Silver Resort. Det gör det möjligt för oss att erbjuda många aktiviteter. Skoter och körning på is är två självklara val men långt ifrån allt vad vi kan erbjuda er.

VÅR / HÖST

Våren är en mycket speciell tid i Arjeplog. Vi kallar denna period för den 5:e årstiden. Snön täcker forfarande marken till stora delar men solen värmer. Detta är en perfekt tid för skoterupplevelser.
Arjeplog har redan fantastiskt vackra vyer och vandringsleder, på hösten förvandlas dessa likt färgsprakande målningar. Därför är hösten en underbar tid att ta sig ut i naturen. Hösten erbjuder också varierad jakt på stora ytor.

Sommar

Arjeplog under sommaren är en lugn period. En tid för att slappna av och verkligen njuta av naturen. Arjeplog har många vandringsleder och enorma vidder att utforska. Tusentals sjöar och djupa skogar. För den friluftsintresserade är det en helt fantastisk kommun att uppleva. Och nu går solen aldrig ner…

UPPLEVELSEPAKET

ARCTIC CIRCLE RACE

Den 17 augusti går startskottet till Arctic Circle Race 2019. 17 km genom utmanade och varierad terräng. Tiden har blottlagt berggrunden på många ställen men dessa lättsprungna stenhällar varvas fläckvis med betydligt tyngre myrmark och avslutningsvis tät björkskog längst österut på sträckan.

SKOTERUPPLEVELSER

När det kommer till snöskoter kan vi anordna det mesta. Experience Arjeplog guidar er på korta och långa turer, allt efter era önskemål. Ta en närmare titt på vårt stora utbud av skoterupplevelser utöver det vanliga.

Kontakta oss på Silver Resort för information & bokning

11 + 10 =

Vi på Silver Resort

Vi på Silver Resort