Kraja.
Camping.
Dit du längtar.

Krajas camping är öppet både sommar som vinter. Campingen har ett fullt utrustat servicehus med dusch, bastu, kök, skötbord och tvättstuga.

Här finns under sommaren utomhuspool, minigolf, lekpark, studsmatta, båtar, kanoter, och trampcyklar till uthyrning. Hos vår partner Experience Arjeplog kan du hyra cyklar eller boka in dig på en guidad vandring i Arjeplogs vackra fjäll.

Priser på campingen

Campingplats

250 SEK/dygn utan el
290 SEK/dygn med el

Tältplats

185 SEK/dygn
285 SEK/dygn med elektricitet

Som gäst hos oss har du fri tillgång till dusch och bastu i servicehuset.

In- och utcheckning för våra campingtomter är kl 12:00. Har du önskemål om tidigare eller senare utcheck? Kontakta gärna receptionen så undersöker vi möjligheten till det.

Ordningsregler

För din och andras trevnad har vi tagit fram ett par ordningsregler för campingen. Vi hoppas att dessa bidrar till att du får en trevlig vistelse hos oss.

Servicehus

På Krajas område finns vår servicebyggnad. Här finner ni kök med ugn, diskrum, skötrum, tvättstuga, strykmöjligheter, bastu, dusch, WC, latrintömning.

Bastun är varm 18:00-23:00 alla dagar.

Tvättpoletter till tvättmaskinen finns att köpa i receptionen. och kostar 40 kr /4 timmar
Servicehuset är till för samtliga gäster.

Aktiviteter

I receptionen kan man låna krocket, kubb, boule, basketboll och sällskapsspel. Det går även att hyra: trampbåt, minigolf, trampcykel, cykel, båt och kanot. Dessa aktiviteter är tillgängliga juni till augusti.

Vedeldad bastuflotte

Njut av värmen i en vedeldad bastu ombord på en flotte, och ta ett uppfriskande dopp i sjön. Perfekt som både dagsaktivitet och kvällsutflykt. Varför inte samla ihop ett gäng och grilla, sola, basta och bada?  Bastuflotten ligger ankrad i sjön Sälla, ett par hundra meter från strandkanten vid Krajas huvudbyggnad. Du tar dig enkelt ut till flotten med hjälp av vår roddbåt.
 

Pris

Flotten är 4x12m och är utrustad med livboj
Ombord finns badstege, stolar och bord

Priser

750:- halvdag (3h)

Bokningsbar maj – september

Bo i stuga eller hotellrum

På Kraja har vi stugor och hotellboende från 1 till 6 bäddar. Med hotellstandard eller utan.

Kraja

12 + 11 =

KRAJA

938 21 Arjeplog
Telefon: +46 (0)961-31500
E-post: arjeplog@kraja.se