Kraja.
Camping.
Dit du längtar.

Krajas camping erbjuder under sommaren minigolf, lekpark, studsmatta, båtar, kanoter, och trampcyklar till uthyrning. Campingen har ett fullt utrustat servicehus med dusch och toaletter, bastu, kök och tvättstuga. Hos vår partner Experience Arjeplog kan du hyra cyklar eller boka in dig på en guidad vandring i Arjeplogs vackra fjäll.

Campingen är öppen hela sommaren och vissa perioder under vinterhalvåret. Våra aktuella öppettider hittar du nedan.

Flotte på Kraja

Priser på campingen

Campingplats

275 SEK/dygn utan el
315 SEK/dygn med el

Tältplats

215 SEK/dygn utan el
305 SEK/dygn med el

Som gäst hos oss har du fri tillgång till dusch och bastu i servicehuset.

In- och utcheckning för våra campingtomter är kl 12:00. Har du önskemål om tidigare eller senare utcheck? Kontakta gärna receptionen så undersöker vi möjligheten till det.

Ordningsregler

För din och andras trevnad har vi tagit fram ett par ordningsregler för campingen. Vi hoppas att dessa bidrar till att du får en trevlig vistelse hos oss.

Servicehus

På campingområdet hittar du vår servicebyggnad. Här finns kök med ugn, diskrum, skötrum, tvättstuga, strykmöjligheter, bastu, dusch, WC samt möjlighet till latrintömning.

Bastun är varm 18:00-23:00 alla dagar.

Tvättpolletter till tvättmaskinen finns att köpa i receptionen.
Servicehuset är till för samtliga gäster på Kraja.

Aktiviteter

I receptionen kan du låna roliga spel som krocket, kubb, boule och sällskapsspel. Det går även att hyra trampcykel, cykel, båt och kanot eller spela en runda minigolf. Aktiviteterna är tillgängliga juni till augusti. 

Vedeldad bastuflotte

Njut av värmen i vår vedeldade bastu ombord på en flotte, och ta ett uppfriskande dopp i sjön. Perfekt som både dagsaktivitet och kvällsutflykt. Varför inte samla ihop ett gäng och grilla, sola, basta och bada? 

Bastuflotten ligger ankrad i sjön Sälla, ett par hundra meter från strandkanten vid Krajas huvudbyggnad. Du tar dig enkelt ut till flotten med hjälp av vår roddbåt. 

Pris

Flotten är 4x12m och är utrustad med livboj
Ombord finns badstege, stolar och bord

Priser

750:- halvdag (3h)

Bokningsbar maj – september

Bo i stuga eller hotellrum

På Kraja finns stugor för alla sällskap, med plats för upp till sex personer i den största stugan. Du väljer själv om du vill boka med sänglinne, städning och frukost inkluderat eller sköta dig mer på egen hand.

Kraja

14 + 7 =

KRAJA

938 21 Arjeplog
Telefon: +46 (0)961-31500
E-post: kraja@arjeplog.se