Kraja.
Camping.
Dit du längtar.

Krajas camping är öppet både sommar som vinter. Campingen har ett fullt utrustat servicehus med dusch, bastu, kök, skötbord och tvättstuga.

Här finns under sommaren utomhuspool*, minigolf, lekpark, studsmatta, båtar, kanoter, och trampcyklar till uthyrning. Hos vår partner Experience Arjeplog kan du hyra cyklar eller boka in dig på en guidad vandring i Arjeplogs vackra fjäll.

*Utomhuspoolen är öppen under perioden juni – augusti så länge vädret tillåter. Allt bad sker på egen risk

Priser på campingen

Campingplats

245 SEK/dygn utan el
285 SEK/dygn med el

Tältplats

185 SEK/dygn.
285 SEK/dygn med elektricitet

Som gäst hos oss har du fri tillgång till dusch och bastu i servicehuset.

In- och utcheckning för våra campingtomter är kl 12:00. Har du önskemål om tidigare eller senare utcheck? Kontakta gärna receptionen så undersöker vi möjligheten till det.

Vi är medlemmar i SCR Svensk Camping – branschorganisationen för Sveriges camping- och stugföretagare. I vår reception kan du köpa Camping Key Europe, ett kort som ger dig tillgång till snabbare in- och utcheckning, ansvars- och olycksfallsförsäkring och mängder av erbjudanden på upplevelser i hela landet. Du kan läsa mer om Camping Key Europe här.

SCR Svensk Camping

Vi är medlem i SCR – Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation SCR är en bransch och marknadsorganisation som har funnits sedan 1967. SCR tillsammans med sina medlemmar arbetar för att svensk camping ska vara en upplevelse som präglas av valfrihet, mångfald och naturrikedom – Ett Friare Liv.

 

Servicehus

På Krajas område finns vår servicebyggnad. Här finner ni kök med ugn, diskrum, skötrum, tvättstuga, strykmöjligheter, bastu, dusch, WC, latrintömning.

Bastun är varm 18:00-23:00 alla dagar.

Tvättpoletter till tvättmaskinen finns att köpa i receptionen. och kostar 40 kr /4 timmar
Servicehuset är till för samtliga gäster.

Aktiviteter

I receptionen kan man låna krocket, kubb, boule, basketboll, volleyboll och sällskapsspel. Poolen är också gratis. Det går även att hyra: trampbåt, minigolf, trampcykel, cykel, båt och kanot. Dessa aktiviteter är tillgängliga juni till augusti.

Vedeldad bastuflotte

Njut av värmen i en vedeldad bastu ombord på en flotte, och ta ett uppfriskande dopp i sjön. Perfekt som både dagsaktivitet och kvällsutflykt. Varför inte samla ihop ett gäng och grilla, sola, basta och bada?  Bastuflotten ligger ankrad i sjön Sälla, ett par hundra meter från strandkanten vid Krajas huvudbyggnad. Du tar dig enkelt ut till flotten med hjälp av vår roddbåt.
 

Pris

Flotten är 4x12m och är utrustad med livboj
Ombord finns badstege, stolar och bord

Priser

995:- halvdag (3h)
1495:- heldag (6h)

Bokningsbar maj – september

Bo i stuga eller hotellrum

På Kraja har vi stugor och hotellboende från 1 till 6 bäddar. Med hotellstandard eller utan.

Kraja

7 + 6 =

KRAJA

938 21 Arjeplog
Telefon: +46 (0)961-31500
E-post: arjeplog@kraja.se