Kraja.
Camping.
Dit du längtar.

Krajas 4-stjärniga camping är öppet både sommar som vinter. Campingen har ett fullutrustat servicehus med dusch, bastu, kök, skötbord och tvättstuga.

Här finns gratis pool, minigolf, tv-spel, lekpark, studsmatta, båtar, kanoter, cyklar och trampcyklar till uthyrning.

Poolen öppnar under slutet av Juni månad, för att vara säker på att den öppnat för säsongen vänligen kontakta receptionen.

Priser på campingen

Campingplats

245 SEK/dygn utan el
285 SEK/dygn med el

Tältplats

185 SEK/dygn.
285 SEK/dygn med elektricitet

Som gäst hos oss har du fri tillgång till dusch och bastu i servicehuset. På avresedagen kan du ha kvar din plats fram till klockan 15:00.

Vi är medlemmar i SCR Svensk Camping – branschorganisationen för Sveriges camping- och stugföretagare. I vår reception kan du köpa Camping Key Europe, ett kort som ger dig tillgång till snabbare in- och utcheckning, ansvars- och olycksfallsförsäkring och mängder av erbjudanden på upplevelser i hela landet. Du kan läsa mer om Camping Key Europe här.

SCR Svensk Camping

Vi är medlem i SCR – Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation SCR är en bransch och marknadsorganisation som har funnits sedan 1967. SCR tillsammans med sina medlemmar arbetar för att svensk camping ska vara en upplevelse som präglas av valfrihet, mångfald och naturrikedom – Ett Friare Liv.

 

Servicehus

På Krajas område finns vår servicebyggnad. Här finner ni kök med ugn, diskrum, skötrum, tvättstuga, strykmöjligheter, bastu, dusch, WC, latrintömning.

Bastun är varm 18:00-23:00 alla dagar.

Tvättpoletter till tvättmaskinen finns att köpa i receptionen. och kostar 40 kr /4 timmar
Servicehuset är till för samtliga gäster.

Aktiviteter

I receptionen kan man låna krocket, kubb, boule, basketboll, volleyboll och sällskapsspel. Poolen är också gratis. Det går även att hyra: trampbåt, minigolf, trampcykel, cykel, båt och kanot. Dessa aktiviteter är tillgängliga juni till augusti.

Hyr en flotte

Ge dig ut och hitta den där perfekta badplatsen, eller testa dig fram var man kan få den största fisken. Kanske söker du bara tystnad? Avsluta sedan dagen med att tillaga mat i solnedgången. Närmare än detta kommer du inte bad, fiske och natur… Varför inte samla ihop ett gäng och grilla, sola, bada bastu och bada? Ett annat tips är att ta med några fiskespön och glida in nedanför strömmarna och fiska! Flottarna är bara tillgängliga juni t.o.m Augusti

Pris

Flotten är 4x12m och utrustad med 15hk-motor och styrpulpet.
Ankare, badstege, parasoll, stolar, bord, livboj och flytvästar följer självklart med.

Priser

995 SEK halvdag (3h)
1495:- SEK heldag (6h)

Bokningsbar maj-september.

Bo i stuga eller hotellrum

På Kraja har vi stugor och hotellboende från 1 till 6 bäddar. Med hotellstandard eller utan.

Kraja

1 + 8 =

KRAJA

938 21 Arjeplog
Telefon: +46 (0)961-31500
E-post: arjeplog@kraja.se